Forum www.pal.fora.pl Strona Główna
Autor Wiadomość
<    Hyde Park   ~   Stare raidy
Zexinqb
PostWysłany: Wto 19:36, 19 Gru 2006 
Head Admin
Head Admin

Przeczytał: 9 tematów

Ostrzeżeń: 0/6

Tu chcialbym zamiescic czasy ktore tak naprawde byly tylko tak jakby nieudokumentowane to bylo na deesie po arrowie a przed Another World i Utgardzie

Wtedy mielismy całą ekipe z IC na serio ale pod innymi nickami - byla ostra zabawa tam - mailem 100 lvl priestke a takze pala 70 lvl - i huntera 60:P

A tu 2 screenki:P

Gildia zwala sie Power Rangers!!!!

[link widoczny dla zalogowanych]

Raidy odbywaly sie nimal codziennie po itemy na MC lub BWl - na serviwe wyrobilismy sobie dobre zdanie - i mocnej gidli - jakl to ludzie IC tylko pod innymi nickami i inno nazwo gildii:P
Naprawde fajnie sie gralo - nie chce mowic co dzialo sie na arenie pvp w strangorn gdzies wieczorem:D - jezeli chodzi o pvp to tam najwiecej sie pobilem - nono stop jakies walki hordy vs ally o arene - co prawda byly lagi ale i tak najmilej wspominam te walki:D- najciezej bylo mi z rogue wygrac nawet 60 lvlbo energie sie tak szybko regenerowala ze caly czas byla nie mal ze 100% i stun byl doslownie co 0.5 sek nic sie robic nie dalo:P

Ale ooglnie spox zreszto mogo to potwierdzic inni czlonkowie power rangersP - naprawde jezli chodzi o walki pvp na arenie to byl kox jak nic:P - czsami gm az wypedzal z areny zabijajjoc all takie byly lagi

Dobre wspomnienia - aha i jeszcze ten Jiji warior 100lvl gnom:P- i i gnom mage 100lvl - to byly vipy na servie - potem stali sie moimy ziomami - chodz pochodzili z holandii:P

Mam nadzije ze kiedys na mg tak bedzie - chodz narazie cieniutko:P

Edit :A to jeszcze screnki z deesa przed resem jak bylem palem dwarfem - WarHammer!!!Very Happy

[link widoczny dla zalogowanych] !!!!!

a tu jakby sie przyjzesz byla lista arrowiczow z gildi The Great PL- (gildia przed Power Rangers)

pzdr

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
LUPUS
PostWysłany: Wto 19:57, 19 Gru 2006 
Gość

kocham takie serwy gdzie jest szybki lewel i podkrecony loot hmm ale do tej pory naprawde niewiem jakim cudem ja nic niewiedzialem o tym dessie i o power rangers tylko dowiedzialem sie dopiero jak byl another world:/ hmmm moze dlatego ze na wakacjach zaczalem grac ponownie w ogame i mnei dosc wciaglo:P stare czasy sobie przypomnialem jak sie wymiatalo i piolem sie w gore po pionkach:P ale niestety dostalem bana:P no i wrocilem do wowa akurat na another world:P ten serwer tez mi sie bardzo podobal byl w cyke jesli chodzi o XPrate no ale niestety lagi tamtejsze nas zmusily do opuszczenia serwa a tak szczerze mowiac to ja bym wbil na taki serw jak another world przynajmneij cos sie dzieje a nie gram gram gram a tu chuja 11lvl szlag mnei trafia z takimi serwami:P no to chyba tyle ode mnie:)

edit: hehe jak juz tak ladnie opisales wszystkie gildie to wypadalo by napisac moze jak powstalismy hmm w wielkim skrucie pozwole sobie na to z punktu mojego widzenia:P
a wiec bylo to tak zaczalem grac w wowa w gre mnei wciagnal moj kumpel z reala w wowie northwind no i wlasnie zaczalem grac na serwer arrow wciagnal mnei on tam do gildi MoonLight Riders i bylem raidersem:P najwiekrza gildia na serwie bylo wtedy PALADEATH i tam byli tacy gracze jak wlasnie miedzy innymi Durin czy Zex i wiele wiele innych ktorzy odeszli z arrowa ale to inn bajka polacy z Paladeath i MoonLight Raiders trzymali sie razem po resecie serwera wlasnie dlatego powstala nowa gildia wszystkich polakow zlaczonych wlasnie z Raidersow jak i z PALDEATH'ow i nazywalismy sie na poczatku PL Aliance Legion potem troszke sie wszyscy klocili ale to niemile wspomnienia wiec koniec z nimi w rezultacie tych klutni powstala nowa mocna zjednoczona do konca gildia Infernum Crusade i juz tak zostalo!!
ja od swojej strony dodam ze bardzo jestem z tego dumny ze bylem MoonLight Raiders'em!! ze bylem w PL Alliance Legions ze jestem w Infernum Crusade!! i co najwazniejsze ze jestem bylym arowiczem!!!! inni co tam niegrali moga niewiedziec o co mi chodzi ale kazdy arrowicz mam nadzieje czuje tak jak ja pustke po upadku tak wielkiego i wspanialego serwera i tak jak ja z duma na sercu mowi ze kiedys gdzies gral na serwer arrow...
to by bylo na tyle z moimi wywodami:P

Ostatnio zmieniony przez LUPUS dnia Wto 20:19, 19 Gru 2006, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zexinqb
PostWysłany: Wto 20:13, 19 Gru 2006 
Head Admin
Head Admin

No nie weim dlaczego Cie na desie nie bylo - to byl serv High i naprawde bylo fakjnie groma ludzi i te wywaliste codzinne walki pvp - walki o arene hordy z ally - pomijając to ze czesciej nas horda wypedzala -chyba ze na serv wkroczyli Jiji Bala I ja to pozamiatane:D
jak byl event pvp podtaci 4vs4

i byl wybrany najlepszych 4 graczy hordy i 4 najlepszych ally
to u nas byl wlasnie:
Jiji,Bala,Snake,Zexinqbi:P - 2 holendrow i 2 polakow:P
A w hordzie z jeden z czterech byl Juvengle!!!

to byly 3 rundy i wygrala ta druzyna ktorej przynajmniej 1 czlonek zostal zewy na pvp ringu i my wygralismy 3:0 - i dostalem w nagorde od gm'a tak jak kazdy inny z zespolu - ZULIAN TIGER!!!!! -mount 100% takiego co nie da sie kupic:D- taki pomaranczowy:D- aha ja walczylem wtedy 100lvl priestko w secie juz calo nazbieranym Trenspendence czy czy cus:P

Powrót do góry
Zobacz profil autora
LUPUS
PostWysłany: Wto 20:22, 19 Gru 2006 
Gość

transcendence zex:P ale wybaczam ci Razz ty kochasz pala a ja priesta chodz ostatnio woja:P
Powrót do góry
Zexinqb
PostWysłany: Wto 20:31, 19 Gru 2006 
Head Admin
Head Admin

Jezeli chodi o te gidlie co ja pokoli przezywalem to:
War of World -newble Arrow
PALADEATH-veteran Arrow
Polish Alliance Legion-gm Arrow
Infernum Crusade Arrow
Arrow Team Dees
The Great Pl Dees
Power Rangers Dees
Polanie AW
Apocalipse Utgard
INFERNUM CRUSADE MG!!

i tak to bylo - lecz niekotre gildie trway nawet 2 miesioce:(- z powodu serva

Edit:zaraz wrzuca kilka sceenkow - doszukalem sie pare:D

Co ciekawe mam pare filmikow z rajdow - np mam gidli The graet pl z wyjazdu na hakkara - a ogolnie z ludzmi z arrowa na komie aktualnie amm 6 filmikow bodazje:D

pare screenkow: z grubsza z deesa:P

A to z gidli Arrow Team gdzie sie zjednoczylsmy glupcy z hordo ktora i tak fralo nie czystko:/- W ally ja bylem gm a w hordzie Avenger- i byla taka jenda duzo gildia ally-hordacka

Ostatnio zmieniony przez Zexinqb dnia Pią 17:43, 22 Gru 2006, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Yohny
PostWysłany: Pią 14:56, 22 Gru 2006 
Moderator
Moderator

Przeczytał: 0 tematów

ale nie powiedziales jak sie skonczylo:P
jak zex bedzie chcial to sam powie o lol to byla najbardziej porypana gildia na swiecie:P

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ardenill
PostWysłany: Pią 17:58, 22 Gru 2006 
Podwójny AS
Podwójny AS

hehe nom to byly czasy... (a teraz chodzic do szkoly i czekac az ktos z laski swojej kupi nowy zasilacz:x )

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zexinqb
PostWysłany: Wto 16:02, 26 Gru 2006 
Head Admin
Head Admin

za bardzo krytycznie do tego podchodzisz:P

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Calista
PostWysłany: Nie 18:02, 24 Cze 2007 
Berbeć
Berbeć

haha 1 screen ze mna jaki w zyciu widzialem niewiem z kad go wytrzasles zex:P tych screenow jest malo powiem nawet ze masz unikat:P

Powrót do góry
Zobacz profil autora
WoDz
PostWysłany: Nie 22:21, 01 Lip 2007 
Potrójny AS

hehe nawet znalazlem sie na 1 screen [link widoczny dla zalogowanych] Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 1 z 1
Forum www.pal.fora.pl Strona Główna  ~  Hyde Park

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Skocz do: